събития

C.V.

преса

контакт

паладиум

книга

поезия

принт

амбианс

връзки


заниМания с изкУство
 
 
 

живопис

графика

скулптура

рисунки

акварел

снимки

други


амбианс

КОТЕШКО ИЗКУСТВО/CATART
06.05.2023

Създание загадъчно, създание любящо и независимо, създание което е било божество. Създание, което е Божество. Създание пухкаво, гладко, неуловимо, земно и небесно загледано във вас, както във вечността или само така, за миг. Създание, което гледа и Ви вижда. Разбиращо и себично. Създание уютно и диво, меко и остро. Съзадние обожествявано с ритуали и подготвяно за вечен живот. Котката. Няма като нея. Каня всички поданици на цариците и царете котки  да се удивят и насладят на котешките ми картини. На мен - котешка придворна художничка Анжела Минкова Габриел, с мойте котки, които ще можете да видите сред различни ситуации.

Можете да си купите оригинал или да си поръчате качествен принт на хубава хартия, на италианско платно опънато на подрамка или на друг материл - чаша, фанелка и т.н. Размерите можем да определим заедно. Керамиката може да бъде тази, която предлагам или с избран от вас цвят. За повече подробности, поръчки и препоръки, моля напишете е - майл или се обадете по телефона 0888854753Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! 1995-2024 © Анжела Минкова. Всички права запазени.
Съдържанието на този сайт е под защитата на закона за авторското право. Използването му без разрешение на автора е забранено!
Ако желаете да използвате каквото и да е било от тази страница, моля пишете на автора.