събития

C.V.

преса

контакт

паладиум

книга

поезия

принт

амбианс

връзки


заниМания с изкУство
 
 
 

живопис

графика

скулптура

рисунки

акварел

снимки

други


събития

Подготвящо събитие на изложбата
“По-добре да се довлюбваш, отколкото да се превлюбиш”
А и Б-то на любовта

Toва ще бъде разполагането - по едно и също време (между 12-ти и 15- февуари 2012 година) - на големи триизмерни букви „А” и „Б”, с вградени в тях подвижни чекмедженца - в градовете София, Варна и Балчик.

  • В София - пред галерия „Снежана”и на улица Витоша,
  • във Варна – една на главната улица и една на Морска гара,
  • в Балчик - до храма на Кибела.

Идеята е хора, научили за тази акция от медите, да могат да отговарят на зададени въпроси от конспект „А-то и Б-то в любовта” и да слагат писмените си отговори в чекмедженцата.Подобно на въпросите, задавани за зрелостните изпити, избран от конспекта въпрос ще бъде публично обявен по радиото ( Дарик - София, радио Варна и регионалното радио в Балчик) и втози сайт и страница във фейсбук няколко дни преди датата 14-ти февруари. Въпросът може да бъде повтарян няколко пъти през трите дни преди датата, както и на самия ден .

На празничната дата 14-ти февруари отговорите ще бъдат извадени и прочетени от специална комисия.

Най-сполучливите отговори ще бъдат наградени.Предвиждат се една голяма награда, например „лично ходатайство при Св.Валентин”, две равностойни - за „гарантирано сбъдване на любовно желание”, няколко поощрителни - езотерични гривни, които да осигуряват „квантовото преминаване в любовната сфера” през считаната за фатална 2012година.

Във всеки от трите града земният наместник на Св.Валентин - шефът на отдел “Любов” при дирекция “ Простосмъртни” ще дава разяснения по любовни въпроси. (ролята ще е изпълнена от актьор, който ще стои до буквите по няколко часа всеки ден и ще занимава преминаващите, като им обяснява как да участват в тази викторина).

Спешни желания и любовозастрашаващи въпроси ще могат да бъдат депозирани в специализираната за целта буква ”Б”, намираща се на Морска гара – Варна. Подобни въпроси на крайно нуждаещи се от София и Балчик ще бъдат спешно изпращани към същата буква „Б” със съдействието на съответните актьори, изпълняващи ролите на наместници на Св. Валентин в двата града.

Съдействащи на това паралелното събитие ще бъдат:

  • В София - галерия „Снежана”,
  • Във Варна - галерия „Активарт”,
  • В Балчик - „Градска Галерия”,

както съответно и радио Дарик - София, радио Варна , регионално радио - Балчик.

Отпада състояването на тази акция и на на другата част от замисления проект – а именно разполагането на буквите във Варна на централна улица и Морска гара и в Балчик до храма на Кибела поради изчерпване на емоционалните ресурси на автора на проекта и неумението му за преструвки.

Автор на проекта: Анжела Минкова

София, декември 2011

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! 1995-2023 © Анжела Минкова. Всички права запазени.
Съдържанието на този сайт е под защитата на закона за авторското право. Използването му без разрешение на автора е забранено!
Ако желаете да използвате каквото и да е било от тази страница, моля пишете на автора.