събития

C.V.

преса

контакт

паладиум

книга

поезия

принт

амбианс

връзки


заниМания с изкУство
 
 
 

живопис

графика

скулптура

рисунки

акварел

снимки

други


събития

О/Познай Музата

Първа есенна изложба на открито в галерия "АРТАНЖЕЛА" е замислена като частно парти.Поводът е желанието на художника Анжела Минкова да сподели,провери и съизмери собствените си вълнения и пристрастия с чувствата на специално подбрани хора.Причините за това събитие са в усещането на художничката за едно свръх-активно присъствие на Музи в околността и претенциите им непременно да бъдат разбрани и отразени.

Викторината „Предложете своето заглавие на картината,която харесвате“ ще бъде ритуалът, с който можем да почетем всяка Муза,без да пренебрегваме собственото си забавление.Каним ви с чаша вино на братята Минкови да освободим душите си в тази игра.

Заповядайте на 19 септември между 19 и 22ч. в двора на галерията – в кв. Лознец на ул. Крум Попов 30. Медиен партньор БНР програма Хр.Ботев – арт ефир.

Ще участват певицата Михаела Мартин, многобройни Музи и техните почитатели , а ебруто ще е демоснтрирано от самата Анжела. Вероятно ще има и други изненади .


Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! 1995-2024 © Анжела Минкова. Всички права запазени.
Съдържанието на този сайт е под защитата на закона за авторското право. Използването му без разрешение на автора е забранено!
Ако желаете да използвате каквото и да е било от тази страница, моля пишете на автора.