събития

C.V.

преса

контакт

паладиум

книга

поезия

принт

амбианс

връзки


заниМания с изкУство
 
 
 

живопис

графика

скулптура

рисунки

акварел

снимки

други


принт

Декорирането на стените на различни помещения с произведения на изобразителното изкуство е една древна традиция, която днес е може би по-актуална и модерна от всякога. Допреди по-малко от век единствената възможност са били оригиналите.

Днес съвременните технологии са направили репродуцирането на изобразителното изкуство толкова лесно достъпно, че всъщност изборът на художествени произведения за декорация на дома, офиса, хотела или обществената сграда се състои главно в това, да се прояви индивидуалният вкус и усещането за стил. Разбира се, днес колекционирането на скъпи оригинали на творби не е изчезнало като занимание, но при тези творби функцията декорация практически вече е изчезнала и на тях се гледа само като на инвестиция, а самите творби се третират като скъпоценности.

Въздействието на творбите на изкуството - културно и психологическо - е това, заради което те всъщност се създават. И в този смисъл качествените репродукции на стойностно изкуство с нищо не отстъпват на оригиналите.

По тези причини ви предлагам освeн оригиналите и принтове (качествени отпечатъци на платно и специална хартия) на част от моите творби в рaзмер, посочен от вас, но не по-голям от 1,50 м. Tези, които могат да бъдат поръчани, са отбелязани с маркирoвка принт. Цената на тези отпечатъци е доста по-ниска от оригинала, а качеството, благодарение на съвременните технологии, е превъзходно.


Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! 1995-2023 © Анжела Минкова. Всички права запазени.
Съдържанието на този сайт е под защитата на закона за авторското право. Използването му без разрешение на автора е забранено!
Ако желаете да използвате каквото и да е било от тази страница, моля пишете на автора.